Dýňový cheesecake
Dýňový cheesecake
14.04.2019
INGREDIENCE: KORPUS
▪️20g protein vanilka
▪️240g bílé fazole (=1 plechovka)
▪️2 vejce
▪️50ml kefír
▪️10g kakao
▪️0,5 kypřící prášek +perníkové koření+ skořice
KRÉM:
▪️360g dýně
▪️250g tvaroh odtučněný
▪️10g holanské kakao
▪️20g pudinkový prášek vanilka


Fazole propláchneme od slaného nálevu a rozmixujeme spolu s ostatními ingrediencemi. Přilijte 100ml vody a dejte péct na 180°C cca 15min. (Průměr formy:19cm)
Mezitím si připravíme krém: Dýni uvaříme a rozmixujeme. Přidáme tvaroh, kakao a pudinkový prášek. Vše promícháme a dáme na předem upečený základ. Šoupneme na dalších 15min do trouby a necháme vychladnout.
Dobrou chuť!